Varför besöka?

UPPTÄCK FRAMTIDENS LOGISTIKARENA I MALMÖ

Säkerställ din plats i utvecklingen

På Logistics & Automation gör vi det enkelt för dig, vi samlar allt du behöver veta för att inte gå miste om avgörande möjligheter för framtiden. Ta del av produktnyheter, innovationer, utbildning, inspiration och investeringsmöjligheter som säkerställer att du håller rätt kurs i utvecklingen.

Mini-logga-Logistics-Automation

LAUNCHPAD

Launchpad

Vad är på väg att äntra marknaden? I våran Launchpad träffar du riktiga raketer med ny teknologi och spännande lösningar för framtidens logistik.

AGV LIVE PERFORMANCE

AGV Live Performance

Är du nyfiken på vad dagens AGV:er egentligen går för? I vår AGV Display Arena visar vi upp AGV:er på ett effektiv och roligt sätt!

LOGISTICS MEETINGS

Logistics Meetings

Få ut maximalt av ditt mässbesök och boka in möten med dina viktigaste kontakter

CARBON FREE FUTURE

Carbon free future

Debatten som fokuserar 100% på utmaningar och målsättningar för att uppnå en grönare framtid.

Uppdateras

inom det senaste från branschen

På Logistics & Automation gör vi det enkelt för dig att ta reda på allt som är hett just nu och djupdyka i vad som är på gång på marknaden. Under två intensiva dagar samlar vi produktnyheter, trendanalytiker, forskare, innovation och mängder av ledande leverantörer och heta uppstickare för att ge dig en inblick i branschens framtid.

Utbildas

av ett fullspäckat seminarieprogram

Våra seminariepunkter innehåller allt ifrån de senaste forskningsrönen till imponerande Case ifrån branschledande företag. Vår målsättning är att du ska känna dig inspirerad och boostad med mängder av ny kunskap efter ett besök hos oss. Och som grädden på moset – Hela programmet är kostnadsfritt för dig som besöker oss!

Utbyt

ovärderliga kontakter & gör affärer

Vi tror på det fysiska mötet och vi vet att rätt kontakter i rätt kretsar är A och O för att lyckas. På Logistics & Automation erbjuder vi nätverksträffar och branchmingel för att du ska kunna utöka ditt kontaktnät!

Upplev

nya produkter och tjänster

Inget går upp emot att ta del av nyheter i verkligheten. På mässan kan du klämma och känna på produkter, se demonstrationer och uppleva helheten av en nylanserad tjänst. 

Håll dig uppdaterad!

Vill du ha spännande branschnyheter och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Scroll to Top