Om oss

THE STORY OF LOGISTICS & AUTOMATION

Logistics & Automation Malmö

Ett koncept i tiden

Logistics & Automation lanserades 2020 och är i år Sveriges modernaste logistikmässa. Mötesplatsen är utformad för att bättre matcha logistikbranschens snabba utveckling och genom ett nytt format kan mässan effektiv växa i samklang med branschen. I en tid av förändring är Logistics & Automations syfte att samla branschen och driva utvecklingen genom att lyfta nyheter, framtidsvision, produktlanseringar och nya tjänster. I Malmö satsar vi dessutom på att erbjuda en lokal förankring som verkar för att stärka samarbeten  och lyfta möjligheter som kan gagna logistikverksamheter i regionen. 

Logistics-automation-lagerlokal
Logistics-automation-scan-packages

Med år av erfarenhet

Logistics & Automation är en nylansering som ursprungligen kommer från den omtyckta föregångaren Logistics & Distribution med över 8 år på nacken. Mycket är förändrat och förädlat till vår nykomling men våra riktiga framgångskoncept som kostnadsfri entré för besökare, öppna scener och effektiva affärer är såklart fortfarande några utav våra viktigaste ingredienser. 

Ett kontaktnät över hela Europa

Logistics & Automation arrangeras i både Malmö och Stockholm för att erbjuda branschen en nationell helhet här i Sverige. Utöver det går mässan av stapeln i hela sju städer runt om i Europa. Tack vare denna internationella prägel kan vi säkerställa att vi är på rätt spår och dra viktiga influenser från den europeiska marknaden. Är du nyfiken på att slå igenom internationellt eller intresserad av att skanna utbudet utanför Sveriges gränser? Kontakta oss så hjälper vi dig till ett steg ut i Europa.

Logistics-automation-smartasystem
Håll dig uppdaterad!

Vill du ha spännande branschnyheter och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Scroll to Top