Advisory Board

Med stark anknytning till branschen

Vårt Advisory Board bygger på starka representanter från branschen. Vi samlas ett par gånger om året för att se till att vi håller rätt riktning för att alltid vara relevanta för våra utställare och besökare. Vi är mycket stolta över våra representanter, lära känna var och en av dem nedan.

Matthias Kettelhoit

Nrep Logicenters

Idag arbetar Matthias som Head of Logicenters. Innan han kom till Logicneters tillbringade Matthias åtta år som VD för Aditro Logistics och utvecklade den till en av de största oberoende logistikleverantörerna i Norden. Dessförinnan var Matthias över 20 år på Schenker, BTL och Bilspedition

Ylva Rymer-Rythén

SWECO

Gruppchef för Logistikkonsulterna på Sweco Industry med dryga 20 års erfarenhet från Logistikbranschen. I roller som Linjechef, VD, Affärsutvecklare och Konsult.
Brinner för att finna och skapa effektiva och hållbara logistiklösningar för framtidens städer, industrier och företag.

Tobias Sjölin

Boozt

Tobias har sedan 2004 arbetat med ehandelssystem med speciellt fokus på logistik och finans. Sedan 2010 arbetar han på Boozt och har där varit med och byggt upp all den infrastruktur inom system och automatisering som har gjort Boozt till en storspelare inom fashion ecommerce som man är idag.

Hilda Hultén

Dagens Logistik

Hilda äger, driver och gör tidning Dagens Logistik med sajten dagenslogistik.se tillsammans med sin kollega Klara Eriksson. Dagens Logistik är Sveriges nya tidning för logistikbranschen och Hilda beskriver sig själv som en av Sveriges vassaste och nördigaste logistikjournalister.

Robin Hansson

Chalmers

Robin Hanson är teknologie doktor vid avdelningen för Supply and Operations Management vis Chalmers Tekniska Högskola. 

Scroll to Top