Ett personligt samtal om logistik och supply chain med Johan Jemdahl

Johan Jemdahl + Supply Chain Effect

Podden Supply Chain Executive gästas av Johan Jemdahl

Följ med i ett personligt samtal mellan Stefan Karlöf och Johan Jemdahl i podden Supply Chain Executive. Johan Jemdahl, som är avsnittets gäst, är VD för Greencarrier Group och delar här med sig av sina erfarenheter angående karriär, ledarskap, logistik och supply chain. 

Detta är en teaser till Johans medverkande på Logistikscenen på mässan i Malmö den 19 – 20 maj 2021, där han och Stefan Karlöf kommer att göra en trendspaning samt diskutera hur man driver förändring i supply chain. 

Avsnittet är producerat av tidningen Supply Chain Effect och sponsrat utav Logistics & Automation.

Lyssna på poddavsnittet här >>

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top