Logistics & Automation flyttas fram till 19-20 maj 2021

Logistics & Automation flyttas fram till 19-20 maj 2021

På grund av de restriktioner som råder i samhället har mässarrangören Easyfairs beslutat att flytta fram parallellmässorna Logistics & Automation och Smart Manufacturing till nya datum 19 – 20 maj 2021.

Ursprungligen skulle Logistics & Automation och Smart Manufacturing genomförts som parallellmässor i början av februari 2021, men på grund av de restriktioner som fortfarande råder i samhället har beslutet tagits att flytta fram mötesplatsen till senare på våren. Det är ett strategiskt och nödvändigt beslut som tagits gemensamt med mässornas intressenter.

”Vi vill skapa den bästa möjliga mötesplatsen för alla våra utställare, besökare och partners och har därför tagit beslutet att redan nu flytta fram mässorna för att undvika osäkerhet och skapa så bra förutsättningar som möjligt”, kommenterar Maria Perneros Geterud, projektledare.

De nya datumen för mötesplatsen är 19 – 20 maj 2021, på Malmömässan i Malmö.

”Beslutet är taget i nära dialog med våra partners och utställare, som bekräftar att det är ett bra initiativ. Vi är positiva till de nya datumen och tror på en lyckad mässa i maj”, fortsätter Maria.

Logistics & Automation är Sveriges senaste tillskott av logistikmässor, där den senaste tekniken inom intralogistik och effektiva logistiklösningar visas. Smart Manufacturing är mässan för hela Sveriges tillverkande industri – med fokus på smarta produktionslösningar, digitalisering & Industri 4.0.

För mer information om mässorna, kontakta Maria Geterud Perneros
Mail: maria.geterud@easyfairs.com
Telefon: 0704 34 45 18

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top