Digital prisceremoni för årets Ifoyutmärkelser

Ifoy_logistikpris

Digital prisceremoni för årets Ifoyutmärkelser

Sju lyckliga vinnare fick äran att ta emot det internationella logistikpriset Ifoy Award- helt digitalt. Ceremonin var tänkt att presenteras på Hannovermässan i april, men fick på grund av rådande coronapandemi flyttas till ett webbsänt evenemang den 13 juli. Vinnarna som presenterades var: Wiferion, Still, Sany, EasyMile, Crown, Combilift och Bosch Rexroth.

I programvaruklassen vann tyska Bosch Rexroth för sin Locator som är en lokaliseringslösning för laserbaserade positionsgivare. Den franska dragtrucken Easy Mile tog hem utmärkelsen ”årets autotruck” och årets nystartare inom intralogistiksektorn blev det trådlösa laddsystemet Etalink 3000 från tyska Wiferion.

I truckklassena vann tyska Still RX 60 årets motviktstruck och årets specialfordon gick till kinesiskägda containertrucken SRSC45H9 Hybrid Reach Stacker från Sany Europe. Irländska Combilifts ”Combi CS”  tog hem pris för årets låglyftande lagertruck medens den amerikanska Crown ESR-1000 vann för årets höglyftande truck.

Läs hela artikeln och ansök till Ifoys logistikpris 2021 här »

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top