Scan global logistics har utökning i kikaren

logistik

Scan global logistics har utökning i kikaren

Scan global logistics har redan idag dotterbolag över hela världen. Nu vill de växa ytterligare och har siktet riktat på företag både inom och utanför Europa.

Administrerande chefen Alla Melgaard och ekonomichefen Cleas Brönsgaard Pedersen på det danskbaserade transport- och logistikverksamheter Scan global logistics berättar till transportmagasinet att dem övertagit Pinoeer international logistics i Australien i början av året. Prag och Tyskland är två andra orter som bolaget öppnat kontor i under coronakrisen och det finns fler på gång.  

Gasen är alltså i botten när det kommer till expansion, men den rådande situationen har självklart påverkat planerna. Eftersom det fysiska möten har så pass stor relevans vid affärer kommer de intressanta inköpen dra igång så fort det blir tillåtet att träffas igen. Men sedan är Scan global logistics redo att öppna fler verksamheter både inom och utanför Europa.  

Scan global logistics kommer att ställa ut på Loigistics & Automations mässa i Stockholm 20222.

Läs hela artikeln här »

Läs mer om Scan global logistics här »

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top