Din säkerhet är vårt fokus

Mässa

Din säkerhet är vårt fokus

Säkerhet har alltid varit en av våra främsta prioriteringar, nu mer än någonsin. Vi gör allt för att våra event och anläggningar ska vara rena och säkra mötesplatser för att träffas och göra affärer. Din hälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet

Vi har höjt våra redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär. Du kan därför känna dig helt säker när du besöker våra event och anläggningar.

Rengöring & Hygien

hygien

Desinfektion
Alla ytor rengörs med desinfektionsmedel som håller sjukhusklass. De ytor som rörs vid mest, desinficeras ofta och med jämna mellanrum.

mat&dryck

Mat & Dryck
Det går fortfarande att köpa mat och dryck på våra event och anläggningar, som självklart hanteras på ett hygieniskt och säkert sätt. Det finns också handsprit vid alla våra cateringställen, som du kan använda innan du äter och dricker.

Handhygien
Stationer med handsprit finns utplacerade överallt på mässgolvet och vid allmänna områden som t ex scener. Använd dem gärna! Det finns också engångshandskar att tillgå för de som önskar.

Kontantfria mötesplatser
För att ytterligare minimera fysisk kontakt är Easyfairs anläggningar helt kontantfria

Kontaktlös teknik; Smart Badges- Vi använder Smart Badge teknik på våra event. Tack vare det inbäddade NFC-chipet i en Smart badge, kan du använda den för att samla in information om utställarna och deras produkter genom att hålla upp badgen mot en läsare i en utställares monter. I slutet av dagen får du all insamlad information via e-post.

Du får din Smart Badge i entrén till eventet genom att du själv skannar streckkoden på din bekräftelse på din registrering, som du har med dig som utskrift eller i din mobila enhet. Tekniken är alltså helt utan fysisk kontakt, vilket innebär att du kan känna dig helt säker när du besöker våra event!

Åtgärder för att skydda personer & upptäcka smitta

Plexiglas
Skärmar av plexiglas är installerade vid registreringsdiskar, infodiskar, cateringställen och andra ställen som är bemannade av Easyfairs.

temperatur

“Armbågs-hälsning” ersätter handslag!
Att skaka hand är för tillfället ”off limits”, vilket kan kännas rätt jobbigt då ett handslag är det naturliga sättet att hälsa när man gör affärer. Som alternativ föreslår vi att du hälsar med armbågen, en enkel vinkning eller med en tumme upp. Allt är tillåtet, så länge hälsningen är utan fysisk kontakt …!

Kontroll av temperatur
I entrén till våra event görs en automatisk screening av din temperatur. Om du har en temperatur på 38° eller högre, ombes du vänligen att slå dig ner en stund i ett avgränsat område. Efter ca 10 min mäter vi din temperatur igen. Om din temperatur då har sjunkit till under 38°, inga problem, hjärtligt välkommen! Om din temperatur fortfarande är över 38°, kan vi tyvärr inte släppa in dig. Som en försiktighetsåtgärd och för att undvika besvär, rekommenderar vi att du kontrollerar din temperatur innan avfärd till eventet.

Fysisk distans

distans1

Avståndsregler för folksamlingar
För att säkerställa lämplig fysisk distans kontrollerar och begränsar vi antalet personer i anläggningen under hela eventet, i enlighet med lokala riktlinjer.

badge

Online registrering och kontaktlös skanning
Att registrera sig i entrén till ett event är inte längre möjligt, så vänligen registrera dig online innan du kommer till eventet. Du kan antingen skriva ut din bekräftelse på din registrering, eller ta med den i din mobila enhet. Du kan sedan själv skanna streckkoden på en av våra skanningsstationer i entrén. Observera att för din säkerhet är det inte längre möjligt att skriva ut på plats.

timeslots

Timeslots
På vissa event erbjuder vi möjligheten att registrera sig eller köpa en biljett för specifika klockslag, för att kunna begränsa antalet personer i anläggningen i enlighet med lokala riktlinjer och säkerställa att vi respekterar avståndsregler för folksamlingar.

enkelriktat

Enkelriktade gångar
Enkelriktade gångar hjälper till att hantera trafik och minimera trängsel. De gör det också lättare för dig att respektera de fysiska avståndsreglerna och undvika att korsa andra besökares vägar.

Maximal kapacitet i scenområden och konferensrum
Självklart följer vi fysiska avståndsregler även i våra scen- och konferensområden, med 2 meter mellan stolarna. Det innebär att antalet platser kan vara begränsat, så vänligen kom i tid för att säkra din plats. Vissa stolar kan också vara markerade som ej tillgängliga. Vänligen respektera detta och flytta ej på dessa stolar.

2 m avstånd
Vänligen håll ett avstånd till andra människor på minst 2 meter. Tydliga skyltar och klistermärken på golvet hjälper dig att respektera detta avstånd.

ticket

Försäljning av biljetter online
Vissa Easyfairs event kräver en biljett. Köp den/dem online innan eventet, eftersom det inte är möjligt att göra det på plats. Du kan antingen skriva ut din biljett, som har en streckkod, eller ta den med på din mobila enhet. Du kan sedan själv skanna streckkoden på en av våra skanningsstationer i entrén. Observera att för din säkerhet är det inte längre möjligt att skriva ut på plats.

tech

Planera ditt besök
Besök eventets hemsida för att planera och göra ditt besök så effektivt som möjligt. Använd utställarkatalogen och seminarieprogrammet för att planera vilka företag och produkter du vill se, samt vilka seminarier du vill delta på. Tänk på att komma i god tid till alla seminarier, då platserna kan vara begränsade på grund av de fysiska avståndsreglerna.

Riktlinjer i gångar
I gångar där det finns tillräckligt med utrymme att gå i båda riktningarna, vänligen håll dig på din sida, enligt pilarnas riktlinjer.

Om du känner dig sjuk, vänligen stanna hemma
Slutligen, hur gärna vi än vill att du besöker våra event, vänligen visa hänsyn och respektera allas hälsa och säkerhet. Om du känner dig det minsta lilla sjuk, småförkyld etc., stanna hemma!

Tack för att du följer dessa regler – stay safe och hoppas att vi ses snart!

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top