Autostore blir Dustins nya satsning

Tea Grbic & Åsa Leander

Autostore blir Dustins nya satsning

I februari påbörjade e-handelsföretaget Dustin sitt bygge av en robotlösning på deras centrallager i Rosersberg, norr om Stockholm. Företaget har valt att lägga sin investering på Autostore från Element Logic där robotarna på ett effektivt sätt ska frigöra lagervolymer och korta ner Dustins leveranstider. Det nya bygget som nu står klart, innefattar närmare 60 robotar som ska plocka varor på en yta av 1 300 kvm.

– Med det automatiserade lagret ska vi fortsätta leverera kundnöjdhet på högsta nivå, säger Jenny Ring, vice VD på Dustin.

Hon tillägger att Autostore passar e-handeln väldigt bra och att modellen de valt är klippt och skuren för Dustin. Thomas Karlsson, VD på Element Logic berättar bland annat att de är oerhört stolta över att kunna leverera denna satsning till Dustin och ser fram emot ett långsiktigt samarbete.

Läs hela artikeln här »

Jag vill veta mer om Dustin »

Jag vill veta mer om Element Logic »

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top