Logicenter utökar med strategiskt markköp i Norge

Bild på lagerhyllor

Logicenter utökar med strategiskt markköp i Norge

I norska Vestby satsar Logicenter vidare genom att bygga en ny logistikanläggning på 13 500 kvm.

På ett markområde om 27 000 kvm i Vestby Næringspak, söder om Olso, kommer Logicenters nya anläggning att byggas upp. Jens Petter Hagen, partner på NREP Norge berättar att Vestby är ett område som av många aktörer anses vara attraktivt då det är väl lämpat för logistik samt har närheten till Oslo.

Vi ser fram emot att nu kunna utveckla ytterligare högkvalitativa logistikanläggningar i området, tillägger han.

Logicenter är redan aktiva i området med en modern logistikfastighet på 44 049 kvm samt med en pågående nyutveckling av en fastighet på 12 000 kvm som väntas stå klar i början på 2021. Vestby anses vara ett strategiskt område då det är Oslos södra logistikkorridor med närhet till både huvudstaden och E6. Eftersom Logicenter vill bli ännu starkare i Norge var det lämpligt att fortsätta investera i samma distrikt.

Läs mer om Logicenter här »

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Scroll to Top